Casa Domnească

Admirând arhitectura impresionantă a Brăilei călătorim ușor în timp, când domnițele se plimbau la braț cu domnii epocii pe străzi în căutare de un locșor unde își puteau declara sentimentele în liniște unul celuilalt în timp ce-și serveau cafeaua.

Brăila, unul dintre puținele orașe din lume ale cărei străzi pornesc în evantai de la Dunăre către Dunăre, este împânzit de case cu asemenea povești de dragoste presărate cu tabieturi și mondenități, mirosind a parfumul fin al epocii lui nenea Iancu.

Am conservat cu grijă aceste amintiri în această oază de liniște și izvor de bunăvoie și de destindere, un loc unde vă veți putea încărca bateriile cu tot ceea ce înseamnă energie pozitivă. L-am numit simplu: Casa Domnească.

Aici am îmbinat tradiția mâncărurilor românești cu noi elemente culinare într-un ambient select și deosebit. Focul arde în cuptor, vinul curge, iar noi începem a pregăti masa pentru noile povești.

Bucură-te de o experiență gastronomică extraordinară, dar și de o atmosferă plină de căldură la noi în restaurant, care te va face să te simți cu adevărat, exact ca acasă.

Poți petrece în incinta locației noastre cele mai speciale evenimente din viața ta: nunți, botezuri, aniversări și multe altele!

Să scriem împreună o nouă filă de poveste!

110

Rețete delicioase

2094

Livrări

16

Ani

2004

Casa Domnească